Om os

Vores tegnestue blev grundlagt under navnet Arkitektfirmaet John Veje i 1977 af John Veje. Han drev tegnestuen helt frem til 2019, hvor firmaet bliver overtaget af vores to nye partnere, Nicolai og Michael. Siden da er vores tegnestue gået under navnet Skælskør Arkitekterne, som i dag er blevet til Skark.

Vi er et alsidigt team på 13 medarbejdere, og huser både arkitekter, bygningskonstruktører, ingeniører og administrative medarbejdere. Med andre ord: vi er godt dækket ind på evner og kompetencer! 

Vi sætter en stor dyd i at være en troværdig lokal tegnestue, men vi arbejder med opgaver i hele landet. Vores kontor ligger i natursmukke Skælskør med udsigt til Noret – en udsigt som er et besøg værd!

Mission og vision

Vi har en mission om at være bygherrens naturlige valg som faglig kompetent rådgiver for udviklingen, håndteringen samt realiseringen af bygherrens byggeri.

Vores vision er, som bygherrerådgivere, rådgivere og projektudviklere, at udvikle bygherrens byggeri og at skabe merværdi for bygherren. Med vores mangeårige erfaring i byggebranchen samt vores professionelle tilgang til vores arbejde tilgår vi enhver opgave med åbent sind og med de bedste løsninger i ærmet.

Ny teknologi

Selvom vores oprindelse går mange år tilbage, består vi i dag af et bredt aldersspænd af medarbejdere. Forbedringer og optimering er altid i højsædet hos os, og vi er meget videbegærlige indenfor vores felt. Af samme grund benytter vi moderne teknologi, og holder os løbende opdaterede om den nyeste viden.