Erhverv

Din professionelle byggepartner

Kontakt os

Erhvervsbyggerier skal overholde hver branches specifikke krav til sikkerhed, funktionalitet, materialer og kvalitet. Dette gælder naturligvis både, om vi bygger domiciler, idrætshaller, butikker, bilhuse eller lignende.

Hos Skark kan vi både projektere, skitsere og gennemføre (og alt derimellem) en byggeproces – lige fra idéfasen til det færdige byggeri. Vi er kendt for vores stærke byggeledelse, og dét giver tryghed for bygherren, og sikrer en smidig byggeproces uden ubehagelige overraskelser. 

Vi har blandt andet erfaring med

Domiciler

Bilhuse og showrooms

Produktionsfaciliteter

Idrætshaller og sportsfaciliteter

Detailbutikker

Rækkehuse og boligselskaber

Skal vi ringe til dig?

Vores eksperter sidder klar til at ringe dig op inden for 24 timer til en helt uforpligtende og vejledende snak omkring dit projekt!

   Vi er med fra start til slut

  Skal vi sikre din insvesteringsdrøm?

  Er din virksomhed vokset fra de små lokaler, mangler du en stor ny lagerhal til produktion, eller går du bare med en spændende investeringsdrøm? Så er Skark din trofaste byggepartner!

  Vores rådgivningsydelser spænder bredt, og vi står for alle de dele af byggeprocessen – lige fra myndighedsgodkendelse og byggeansøgning til dagslysberegning og brandrådgivning – det hele naturligvis i henhold til BR18.

  VIL DU HAVE ET UFORPLIGTENDE TILBUD?

  Udfyld formularen med beskrivelse af dit projekt, og vi vil udarbejde et helt uforpligtende tilbud.