arkitekt

Fra tanker til tegninger

Kontakt os

Som kunde mødes du med en af vores arkitekter, der omsætter tanker og ønsker til tegninger og modeller. Vores arkitekter er naturligvis arkitektuddannet MAA, medlem af Arkitektforeningen, og er specialiseret i at tegne boliger.

Vores arkitektur bygger på tæt dialog med kunden, og derfor starter vores projekter altid med et indledende møde med afklaring om dine ønsker og behov. Dette giver os et solidt grundlag til at skabe et design, der opfylder dine funktionelle og æstetiske behov!

Hvorfor vælge en arkitekt?

Arkitekter, der skaber værdi

Kvalitet er nøgleord

Med os som arkitekter og bygherrerådgivere får du rådgivere, der sætter arkitektonisk kvalitet højest. Vores mission er at guide dig gennem en tryg proces i en verden af helt nye muligheder og store beslutninger. 

Vores mangeårige erfaring og størrelse gør, at vi har et konkurrencedygtigt omkostningsniveau og et endnu højere kompetenceniveau.

Drømmer du om nybyg?

Har du drømme om at bygge nyt, kan vi også være behjælpelig med at bistå din bygherre!

Mere end 45 års erfaring!

Skark er en tegnestue, der hjælper med renovering, tilbyg, ombyg, nybyg og byggerådgivning. Vi er specialiserede inden for vores felt, og vi interesserer og beskæftiger os med alle dele af en byggeproces – lige fra de første tegninger til det færdige resultat.

Vores tegnestue blev skabt for mere end 45 år siden, og vi tør derfor godt sige, at vi er eksperter på området! Uanset opgavetype er det gennemgående tema kvalitet og professionalisme, hvilket desuden er de overordnede parametre, som præger vores hverdag.

Selvom vores oprindelse går mange år tilbage, består vi i dag af et bredt aldersspænd af medarbejdere. Forbedringer og optimering er altid i højsædet hos os, og vi er meget videbegærlige indenfor vores felt. Af samme grund benytter vi moderne teknologi, og holder os løbende opdaterede om den nyeste viden. 

Tidligere projekter

Seniorboliger   l   Boeslunde

Ejerlejligheder   l   Assens

Bilhus   l   Slagelse

Byhus   l   Skælskør

Seniorboliger   l   Fårevejle

Lejelejligheder   l   Næstved

Bryggeri   l   Dargun

Funkisvilla   l   Næstved

Vil du have et forpligtende tilbud?

Udfyld formularen med beskrivelse af dit projekt, og vi vil udarbejde et helt uforpligtende tilbud!