Droneflyvning

Professionel droneflyvning til enhver opgave!

Kontakt os

Vores droneflyvning er et fantastisk redskab til at få hurtige og effektive inspektioner, som normalt ville tage evigheder med stillads eller lift. 

Vores droner kan komme helt tæt på, og er ikke begrænset af pladskrav. Dermed kan vi få adgang til områder, som normalt ville udgøre sikkerhedsmæssige risici. 

sådan kan vi hjælpe dig

Professionelle, certificerede dronepiloter

Vores dronepiloter sikrer, ikke kun overholdelse af lovmæssige krav i forbindelse med droneflyvning, men trækker desuden på deres byggetekniske forståelse, som gør os kompetente til enhver opgave.

Garantieftersyn – 1 & 5 års

3D model

 Forsikringssager

Skorsteninspektion

Skal vi kontakte dig?

Vores eksperter sidder klar til at ringe dig op inden for 24 timer til en helt uforpligtende og vejledende snak omkring dit projekt!

  Hvorfor benytte droneflyvning?

  Droneflyvninger har mange funktioner og fordele, og begrænsningerne er få. Her har vi listet tre fordele, som vores certificerede dronepiloter kan hjælpe netop dig med.

  Ofte stillede spørgsmål

  Pr. lovkrav må en drone ikke flyvere højere end 120 meter over terræn, da de herefter indtræder luftrum, som helikoptere og lignende flyver i. 

  Når vi har haft dialog omkring dit ønske til droneflyvningen, aftaler vi tid og sted, hvorefter 1-2 af vores dronepiloter kører ud og udfører opgaven. Efterfølgende gennemgår vi det optagede materiale, som du modtager kort tid efter.

  Vores priser for droneflyvning ligger fra 1195,- ekskl. moms.

  Langt de fleste droner i dag er lovlige at flyve, så længe man har de nødvendige certifikater og beviser til at flyve dem. Der er dog få steder hvor du ikke må flyve fx i nærheden af lufthavne, militærbaser og hospitaler.

  Certificerede dronepiloter må som de eneste flyve med droner i Danmark. Uddannelsen kan dog tages af alle over 15 år.

  Dronepilotuddannelse kan tages af alle over 15 år, og består af en vægtet blanding af både teoretisk og praktisk undervisning, hvor områderne blandt andet er termografering, TV-produktion, 3D-modellering og inspektion. 

  Har du stadig spørgsmål?

  Kontakt os

  Vil du have et forpligtende tilbud?

  Udfyld formularen med beskrivelse af dit projekt, og vi vil udarbejde et helt uforpligtende tilbud!