statiske beregninger

Hvad er statiske beregninger?

Kontakt os

Statiske beregninger har til formål at vise, at en bygnings bærende konstruktioner opfylder alle krav til konstruktioners styrke og anvendelighed i henhold til BR18, og skal sikre at alle interessenter i byggeprojekter ikke har bekymringer om sikkerheden i byggeriet.

Vi er, som byggetekniske rådgivere, eksperter på området, da vi både har en stærk teoretisk baggrund og mangeårig praktisk erfaring med de fleste typer opgaver.

Vi tilbyder en bred vifte af statiske opgaver

Skal vi ringe til dig?

Vores eksperter sidder klar til at ringe dig op inden for 24 timer til en helt uforpligtende og vejledende snak omkring dit projekt!

  Vi sikrer, at dit projekt kommer i mål

  Vi har specialiseret os inden for statiske beregninger, og har stor erfaring med projektering af bærende konstruktioner i byggerier af alle størrelser. 

  Når vi laver statiske beregninger på dit projekt, medfølger der altid: 

  Til dig, der vil have det nemt og overskueligt

  Vores erfaring er stor, og dét bærer vores resultater præg af. Vi henvender os derfor især til dem, der ønsker konkrete men letforståelige statiske beregninger.

  Selvom statiske dokumenter er ret omfattende at udarbejde, ønsker vi at overskueliggøre de vanskelige dele af byggeprojekter, som du må stå med. 

  VIL DU HAVE ET UFORPLIGTENDE TILBUD?

  Udfyld formularen med beskrivelse af dit projekt, og vi vil udarbejde et helt uforpligtende tilbud.