forsikringsskader

Hurtig udrykning ved forsikringsskader 

Kontakt os

Vi ser ofte, at boligejere eller virksomheder ikke er klar over, at man har mulighed for at få hjælp af en rådgiver, hvis der opstår større forsikringsskader på sin bygning. Størstedelen af forsikringsselskaber dækker desuden rimelige udgifter til kundens egen rådgiver.

Vi gennemgår og opgør skaderne i samarbejde med en håndværkstaksator, hvilket sikrer den rigtige erstatning til dig.

Hvornår kan vi hjælpe?

Erfaring med alle typer skader

Vores mangeårige erfaring i byggebranchen og med at udbedre bygningsskader gør os kompetente til enhver forsikringsskade, som du måtte stå med.
Vi kan blandt andet hjælpe med følgende former for skader:

Brandskader

Stormskader

Vandskader

Snetrykskader

Kloakskader

Ejerskifteskader

Råd og skimmelsvamp

Rørskader

Skal vi kontakte dig?

Vores eksperter sidder klar til at ringe dig op inden for 24 timer til en helt uforpligtende og vejledende snak omkring dit projekt!

  Vores mangeårige erfaring i byggebranchen er din sikkerhed for professionel rådgivning ved alle typer forsikringssager.

  Identificér skaden!

  Er der opstået en form for skade i dit byggeri eller ejendom, er det en rigtig god idé at inddrage en uvildig rådgiver, som hjælper med håndteringen og opgørelsen af skadens omfang, fordi det kan give dig den bedst mulige erstatningssag.

  Det er desuden meget vigtigt, at man laver en korrekt og præcis anmeldelse af skaden, så forsikringsselskaber kan se præcis, hvad der er årsag, skade samt følgevirkning. Bliver skadeanmeldelsen ikke præcis og fyldestgørende nok, vil de ikke have nok informationer, og sagen vil derfor ikke være til din fordel.

  Et eksempel vi før har set, er hvis boligejere eller virksomheder anmelder skimmelsvamp som skade, så dækker de færreste forsikringsselskaber. Men får man derimod en byggekyndig rådgiver ud, som kan dokumentere, at skimmelsvampen er forårsaget af en dækningsberettiget skade, vil både årsag og sanering efter skimmelsvamp blive dækket af forsikringen.

  Vil du have et forpligtende tilbud?

  Udfyld formularen med beskrivelse af dit projekt, og vi vil udarbejde et helt uforpligtende tilbud!