dagslysberegning

Dagslysberegning med respekt for byggeriets idéer!

Kontakt os

Kreativiteten trives i disse tider blandt arkitekter og bygherrer, og det stiller store krav til os som dagslysberegnere.

Det er vores fornemste opgave at følge med tiden, således vi kan rådgive om optimal dagslysindfald, samtidig med at vi understøtter den vision, der ligger bag byggeprojektet. 

SÅDAN KAN VI HJÆLPE DIG

Skal vi kontakte dig?

Vores eksperter sidder klar til at ringe dig op inden for 24 timer til en helt uforpligtende og vejledende snak omkring dit projekt!

  HVORFOR ER DAGSLYS VIGTIGT?

  Sundhedsmæssige aspekter

  Kravene til en bygnings dagslys hænger sammen med, at man vil udnytte de sundhedsmæssige fordele ved naturligt dagslys. Korrekt dagslysindfald har nemlig både betydning for vores psykiske tilstand, vores døgnrytme samt vores generelle trivsel. Med korrekte dagslysberegninger vil man sikre, at bygninger har den tilstrækkelige mængde dagslys, således at man trives heri.

  Energimæssige aspekter

  Udover de sundhedsmæssige fordele ved korrekt dagslys, spillede klima og miljø også en vigtig rolle, da lovgivning for dagslysberegning blev udarbejdet. Ved at udføre korrekte dagslysberegninger, vil der være et mindre behov for kunstige lyskilder, hvilket vil være positivt for klimaet såvel for din elregning. 

  HVORDAN UDFØRES DAGSLYSBEREGNING?

   

  I bygninger skal der være lysforhold, der sikrer tilstrækkelig mængde dagslysindfald samt udsyn. Her kan du læse processen ved vores dagslysberegninger.

      I tager kontakt til os via hjemmesiden.

     Vi har dialog omkring jeres projekt, og vi får de nødvendige dokumenter heraf.

    Vores medarbejdere laver dagslysberegninger på netop jeres projekt, som er i overensstemmelse med lovkrav.

      I modtager og godkender dagslysberegningerne på jeres projekt, så i kan fortsætte jeres byggeproces.

  VIL DU HAVE ET UFORPLIGTENDE TILBUD?

  Udfyld formularen med beskrivelse af dit projekt, og vi vil udarbejde et helt uforpligtende tilbud.