Experians højeste kreditvurdering!

Vi er ekstra glade de her dage, fordi vi har modtaget Experians højeste kredit rating, og dermed har gjort os fortjent til det grønne RKI badge, som i dette tilfælde symboliserer den gode side – nemlig når en virksomhed præsterer udover det sædvanlige og har en solid forretning med en høj kreditværdighed.

Vurderingen er en finansiel indikator og blåstempling af, “at Skælskør Arkitekterne har en sund økonomi og er en troværdig samarbejdspartner.”

Vi er meget glade og stolte over at have modtaget denne kreditvurdering – et kvalitetsstempel, som kategoriserer os blandt de 3%, der gør det ekstraordinært godt. På trods af vi befinder os i et usikker marked og generelt en presset økonomi, er vi stolte af stadig at klare os godt igennem det, og det er denne RKI kreditvurdering det nyeste bevis på!

Hvad betyder det for dig som kunde eller samarbejdspartner?

Uanset om du er vores samarbejdspartner eller kunde til en af vores mange rådgivningsydelser, kan du have tillid til, at vi har et stærkt økonomisk fundament at bygge videre på og regne med, at vi som samarbejdspartnere også er her fremover.

RKI ratingen er beregnet ud fra an masse forskellige parametre og beslutningsregler, som fx virksomhedstype, stamdata og grunddata, økonomi og betalingserfaringer. Kilde: Experian